carian @ nandotcom

Loading...

Saturday, September 27, 2014

Honda Jazz 2014

Honda Jazz ni nampak macam cool hihiiiii

Wednesday, September 24, 2014

9th Sabah Public Health Colloquium 2014

Tema:
Healthy Healthcare Workers: Towards Improved Healthcare Delivery

Alhamdulillah...=)

Hadir ke majlis ilmu ini untuk mempertingkatkan pengetahuan, kesedaran dan amalan untuk digunakan semasa berkhidmat selagi mampu


Hadir juga aku di sini untuk present poster dalam kolokium ini hihiiiii.

Saturday, July 12, 2014

Bila Timing Belt bukan Seat Belt

Bila cukup masa maka macam airlah air keluar dari dompet huhuuuu

Tukar timing belt dgn fan
Servis kereta

Rm603.47. 

Terlebih suda bajet bonus raya tahun ni huhuuu. 




Thursday, July 3, 2014

MAC STAR CAR WASH CENTRE


Tatkala kereta dah lama tak mandi, aku ngan Wan pergi mencuci kereta bagi menambakan seri muka kereta masing-masing.

Murah.

RM5 je sekali cuci. Tu yang menarik minat aku nak try. 

Sekaliiiiiiiii


Pakai sistem drive through daaaa

Drive masuk dalam kedai

Sembur-sembur sabun snow



Maju ke depan. Dia akan bilas dan cuci-cuci bagi kotoron degil



Taraaaaa...Siap. 

Haahahhaa

Lokasi: Depan Futsal Kepayan, Kota Kinabalu, Sabah

Monday, June 30, 2014

Types of Headache


Pening pon ada jenis2 dia oooo


Saturday, June 28, 2014

Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2014

JADUAL PEMBAYARAN GAJI BULANAN BAGI TAHUN 2014
BULAN
TARIKH
HARI
CATATAN
Januari
23.01.2014
KHAMIS
(Tahun Baru Cina 31.01.2014 - 01.02.2014) 
Februari
25.02.2014
SELASA

Mac
25.03.2014
SELASA

April
24.04.2014
KHAMIS

Mei
22.05.2014
KHAMIS
(Pesta Keamatan 30 & 31.05.2014)
Jun
25.06.2014
RABU
(Hari Gawai 01 & 02.06.2014)
Julai
22.07.2014
SELASA
(Hari Raya Puasa 28 & 29.07.2014) 
Ogos
25.08.2014
ISNIN

September
25.09.2014
KHAMIS

Oktober
16.10.2014
KHAMIS
(Hari Deepavali 23.10.2014)
November
25.11.2014
SELASA

Disember
18.12.2014
KHAMIS
(Hari Krismas 25.12.2014)

Monday, June 16, 2014

Cerita Sekarang sama macam Cerita Dahulu


Ohoiiii hoiiiiii berjarum kita. 

Nahhh...rasakan penangan uncle nan, habis aku kepit budak2 laki yang takut dengan suntikan. Budak2 ponpuan semua sporting je hahahaa. 



Wednesday, June 4, 2014

Dengan Siapa Saya Haram Bersalam dan Bercampur


Tazkirah: Dengan Siapa Saya Haram Bersalam dan Bercampur

Suami:


Isteri:


Sumber Ilustrasi: Facebook

Tuesday, June 3, 2014

Welcome Back udeq =) (mcm notification game centre pulakkan)

Ok, tetiba di fb -->

Nurul Huda Razali berstatus: Melawat Pitas =)

Fuiyoooo. Udeqqq datang sabah hihiii..=)



Aku pula excited kannnn. 

Alhamdulillah sempat juga jumpa udeq di Signal Hill Obervatory Tower katanyaaaa. 

Makan burger bakar minum-minum ngan family udeq. Sembang-sembang. Seronok..!!!! =)

Selamat maju jaya udeq =)

Thursday, May 29, 2014

Sultan Nazrin Shah, Sultan Perak ke-35






Daulat Tuanku

Sultan Dr Nazrin Muizuddin Shah ibni Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah
 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL