carian @ nandotcom

Saturday, January 10, 2009

Lagu Untuk Mu (Ver. 1)

Permaisuri. Sebuah pertemuan, Mulanya disini,
Cerita dalam lagu, Kau yang satu, Kaulah segalanya,
Kau ilhamku, Nur kasih, Suatu impian, Sesuatu Janji,
Melodi hati, Teman istimewa. Untuk pertama kali,
Belaian jiwa, Seribu tahun, Sampai syurga.

Mulanya disini, Umpama mimpi dalam mimpi,
Jikalau aku, Di hatimu, Apa saja, Untukmu,
Kenangan bersamamu, Hampir ke situ, Di pintu syurga.

Bila rindu ku sebut namamu, Pasti, Nyanyian rindu buat kekasih,
Seperti yang ku jangka, Wajah kesayangan hamba, Chantek, Persis mutiara,
Percayalah sayang, Tak ingin kehilanganmu,
Kemana kau pergi, Bawaku terbang.

Farhana, Hanya pada mu, Ratuku,
Ku petik bintang - bintang, Harum subur di hati,
Hanya kau yang mampu, Tanpamu, 3 malam tanpa bintang, Hati ini,
Hilang, Ceritera cinta, Warisan wanita terakhir.

Sunday, January 4, 2009

Nike Total90

















31 Disember 2008
sehari sebelum new year, aku buat satu sejarah baru buat diri aku...
haha...nak tau ape...??
aku beli boot...:) haha...dah lama aku nak, tp apa kan data tiada pitisnya haha....:)
alhamdulillah rezki ALLAH..dapat jgak aku boot yg aku idam2kan nie..
hehe..Nike total90...(gred B tuh hehe...:p). xyah aku maen bola pakai kasut takraw da hehe...asyik licin n jatuh je kat padang tuh...

Beli kat Midveli kat butik Nike sebelah Studio R...Memang dah survey da b4 dat hehe...dok midveli sejam je, beli terus balik..

beli sox jgak...pergh...RM15.90 tuh..tp mmg sedap pakai...:)
apa org kata...alah membeli menang memakai hehe...:)

Semoga aku hebat maen bola mcm torres pasnie haha...insyaALLAH...:P
hehe..

aku buat gaya 'tarik kulit baju' mcm aidil zafuan haha...;p



(Semoga kasut tuh x rosak2 sampe ble2...syg beb...hehe...:p)
 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL