carian @ nandotcom

Monday, August 24, 2009

Anugerah Tokoh Pelajar Berkeperibadian Murni 2009

Alhamdulillah...=)
Xsangka aku terpilih hehe..(bagi Bsc Nutrition)...=)

Actly cite nie da lapok ditelan zaman...but aku baru je ambil adiahnya dari cosmate semalam hehe..

a lot of thanx to all da 'mahaguru' esp. dari JPD & Biomed (pak kas, dr fadh n so on..) mencurah ilmu untuk diriku ini...Thanx FSKB sbb sanggup terima diri ini 4 tahun lepas chewahhh...hehe..=)

Thanx Dr. Poh bcoz wakilkan sy amek adiah ini on that day...(14-08-09)...i cant manage to go bcoz i got meeting with my new section after 'reORG' punye pasai..

Dalam sijil yang diberi ada tertulis...

"Anugerah Tokoh Pelajar Berkeperibadian Murni adalah tanda penghargaan ke atas ketinggian peribadi dan sahsiah yang dimiliki oleh seorang pelajar. Keperibadian ini patut dicontohi oleh mahasiswa-mahasiswa lain"

OMG...terlalu berat penghargaan ini kurasakan...aku tahu & sedar diri ini tidaklah layak untuk mendapat pengiktirafan sedemikian rupa...tetapi cuma ku pesan...ambil yang baik, jauhkan mana teladan yang buruk....=)

Sijil ngan plak


Plak jarak dekat hehe..=)


p/s: aku menulis disini bukan untuk riak, berlagak, menunjuk-nunjuk dan segala yang negatif yang lain....niat aku hanya untuk berkongsi kegembiraan yang aku kecapi..itu sahaja..=)


Salam ramadhan semua...=)

Sunday, August 23, 2009

FleaMarket CarBoot Sale @ MAEPS

Hari pertama puasa arini aku sudahkan dgn santapan penuh harmonisasi antara ikan bawal, sambal sotong & ayam goreng dengan di tacapkan lagi dgn sayur kobis dan diserikan dgn air limau + air laici + air suam haha...
(ini adalah untuk makan berdua yer...wif alamfana...hehe...=) )

Di mana..??

PELITA KLCC haha..=) -..adoyaiii...aku nie xleh lari dengan kedai mamak la haha..-

Tatkala aku memandu pulang ke rumah...lalu aku menyinggah di FleaMarket Carboot Sale kat MAEPS seperti yang di warwarkan oleh my other half..hehe..=)

Lalu aku telah merembat set wild country from avon + mug siap ada sudu + stokin haha..keciwa aku sbb niat utama g sana nak beli necktie hehe..=) (geram aku..time aku xde duit die jual, time cukup duit die absent plak...aku sekeh kang baru tau..!!!...)



boring gak eh jenjalan sorang2 single mingle nie....to cik alamfana...next time kite datang sini eh...=) set....??

Monday, August 17, 2009

akhirnya.....

Tanggal 15 Ogos 2009...=)


7 tahun aku menunggu hanya untuk segulung ijazah...
bak kata tajuk lagu...pahit akan manis juga akhirnya..=)
Syukur Alhamdulillah...=) aku telah berjaya...



For my gaL...congratz...=)
to kengkawan..congratz jugak...
to my junior...belajar sungguh2...=)

 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL