carian @ nandotcom

Sunday, October 25, 2009

Gathering Jejaka Nutrition 05/09

Last Friday aku ngan ganu a.k.a nazri a.k.a wan menekan pedal minyak masing2 g ke kayell...g ikut MEX hiway...ingat nak saing sekali...at last x jumpa pon atas hiway...dua2 jumpa kat kg baru haha..=)

then dat night the other one hasnan mau 'payung' aku ngan ganu dinner..haha...lantas pelbagai cadangan diusulkan kpd beliau haha...& decided g makan kat Ikan Bakar Jalan Bellamy...=)

Ikan Pari 1/2 ekor, Kailan ikan masin, Sup sayur, Kerang bakar 2 mangkuk, 6 pinggan nasik, air teh ais, teh o ais, laici & 3 gelas air kosong = RM38...memang berbaloi haha..=)

thanx nan...gambar sebelah kiri atas n ganu yang kekenyangan haha..=) aku..?? lupala nak take pic sndre haha...

Ikan Pari Bakar yang sedap hehe..=)

====================================================================

Pagi Sabtu kami g Taman Desa, jalan2 cari pasal g kedai Touch n Go kat sana...haha...
atas desakan jam, aku telah membeli smart tag tanpa ku duga haha...then beli satu lg kad TnG for my gal..=) Dapat kad '1 MALAYSIA' tuh...haha...=)

Afterthat kawan aku sorg nie minat nak bela ikan la plak...angin lintang pukang mana ntah tiup kat die huhu...aku bawak die g Jalan Pasar...amek ko....banyak gle ikan ada...pening da die nak pilih haha..=)
nie hasil tangkapan ikan di Jalan Pasar hehe...2 ekor ikan mas ngan 5 ekor ikan gapi hehe...berserta rumah beliau akarium chantekkk...hehe...=)
Pastu g KLCC...mau g tgk Go Mobile..ada exhibition henpon kat sana...mcm boring je aku tgk exhibition nie...xlah murah spt disangkakan...huhu....

seb baek la ada roadshow MotoGP kat area tasek KLCC tuh..haha...Amek ko R6 seketulll...haha...=)


Wednesday, October 21, 2009

Pindah ke Presint 3

ayoyoooooooo
today aku dapat memo,
untuk berpindah ke Presint 3...
(lokasi: depan palace of justice)
huhu....
malas tol aku nak kemas meja aku yg semak tuh haha...=)
dijangkakan pindah on 1st november..

mintak2 kat sana senangla nak parking, xyah nak sesak2 n jam2 kat Kompleks E hehe..=)

Friday, October 16, 2009

Stress sgt nie...!!!!!


Ya ALLAH ya tuhanku, berikan ku kekutan bagi menghadapai segala apa yang aku hadapi arini, esok dan seterusnya...

Sunday, October 11, 2009

Hari Ahad Pon Kena Kerja ke..??

Angkara 'Produk plum, prun kering ada logam plumbum berlebihan diharamkan'....

AKU KENA KERJA HARI AHAD....!!!!!!!!!!

kena duty kat BILIK GERAKAN.....

x suka, x suka, x sukaaaaaaaaaaaaaaaa...................
 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL