carian @ nandotcom

Wednesday, March 31, 2010

esok Interview lagi

Esok aku interview lagi huhu...
======================================
Pegawai Sains (Zat Makanan) Gred C41
SPA Putrajaya
8am
=======================================
soklan spot:
Obesity management haha..=D

Sunday, March 21, 2010

Bowling intra-BKKM 0n 19 Mac 2010

yupp...Jumaat mlm Sabtu lepas BKKM telah mengadakan pertandingan bowling antara warga BKKM hehe...=D

tp aku x join sbb malas nak join sbb aku da set dalam pala otak aku x nak join sbb aku nk lari lama2 atas treadmill KBS b4 dis event sbb aku tau aku akan penat kalu aku join sbb aku nk kuar ngan AFC esok arinya hehe....(byk x 'sbb'..?? hehe..)

On dat nite, aku jadi photo-G..hehe...300 pics diambil, gambo aku adala dlm 10 keping je muhaha...=D

kami berlima haha..=D
From Left: mesya, lie, shahnaz, ganu@nazri n aku yg encem haha...=D

wif nurin..=D best gak layan die nie kat arcade dok maen hello kitty yg gerak2 tuh hehe..=D

hehe..ku g encem muhaha..=D

opsssss.....gaya pemain bowling professional hehe..=)

ngan nuar n dayah J...=D

wif kak lin...=) geng bfast kat MOA haha...my senior at MRSM Taiping hehe...=D


====================================================================
Semua gambar diambil dengan mengunakan Canon 500D milik Dayah J n aku sudah jatuh hati kpd DSLR tersebut muhaha....=D AFC...jom simpan duit beli DSLR nak x...?? hehe...

Friday, March 12, 2010

Berjaya Selepas Gagal

morning semua...
semasa aku drive on the way nak pergi kerja...mcm biasa, aku akan layannnnnn Hot.Fm...dok gelak2 tgk perangai FBI ngan FAFAU...=)
but todayyy...tajuk die...
BERJAYA SELEPAS GAGAL
...
Aduhhhh....bergenang mata aku masa drive td, naseb baek AFC xdak...kalu ada ilang macho aku haha...=)

Semua org cite die gagal sana gagal sini then berjaya akhirnya...ada sorg tuh siap kantoi masa SPM n now die jadi Software Engineer...semangat die cite kat FBI ngan FAFAU..

Yup....bagi aku, kena buang, kick, tendang n seangkatannya dari Fakulti Perubatan adalah satu pekara yang paling tragis dalam idup aku huhu...OMG..!!! previously aku adalah seorang Medical Student haha....then aku tukar course masuk nutrition n 15 Ogos 2009 aku jejak jgak kaki aku kat DECTAR amek dummy segulung ijazah hehe...=)

& now aku seorang Pegawai Teknologi Makanan di Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan hehe..=)
Thanx kat famili, AFC n family, JPDian n Kawan2 yg bagi sokongan kat aku...=)

Aku Berjaya Selepas Aku Gagal...!!!! ....=)

Tuesday, March 9, 2010

Bulan Jun

KAJIAN DR FADZILAH KAMSAH TENTANG SIFAT MANUSIA - JUN

JUN

Berfikiran jauh & berwawasan
Mudah ditawan kerana sikap baik
Berperangai yang lemah lembut
Mudah berubah sikap, perangai, idea @ mood
Idea yang terlalu banyak di kepala
Bersikap sensitif Otaknya aktif (sentiasa berfikir)
Sukar melakukan sesuatu dengan segera

Bersikap ...suka menangguh-nangguh
Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik
Cepat marah & cepat sejuk
Suka bercakap & berdebat
Suka buat lawak & bergurau
Otaknya cerdas berangan-angan
Mudah berkawan & pandai berkawan
Orang yang sangat tertib
Pandai mempamerkan sikap
Mudah kecil hati

Mudah kena selsema (ini adalah benar...nyampah aku)
Suka berkemas
Cepat rasa bosan
Sikap terlalu memilih & cerewet
Kurang mempamerkan perasaan
Lambat nak sembuh apabila terluka hati
Suka kepada barang yang berjenama
Mudah menjadi eksekutif
Kedegilan yang tidak terkawal

Sesiapa yang memuji saya adalah musuh saya tetapi siapa menegur saya adalah kawan saya


p/s: dicedok dr FB hehe...
 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL