carian @ nandotcom

Monday, January 31, 2011

26th Scientific Conference & Annual General Meeting, Nutrition Society of Malaysia

Yeaaa.......arini bos dah decide bagi pergi konferans nie...=) syukur alhamdulillah.....

Tp ada syarat hehe...=D kena buat poster & present time konferans nie haha....=)

Apala yg aku nk mengposterkan....

Idea Dr. Zit dalam FB boleh diambil kira dan akan dipertimbangkan hehe...=)

Apa dia...????

Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....hehehhe...=)

 

p/s: poster aku time 24th NSM Sc. Conferance mana eh....?? ada sesape tau x...??

========================================================================= 

Berikut maklumat tentang konferans tuh:

26th Scientific Conference & Annual General Meeting


Theme: “Healthy children, healthier nation”
24 - 25 March 2011
Crowne Plaza Mutiara Hotel
Jalan Sultan Ismail,
KUALA LUMPUR



Recognizing that significant under- and over-nutrition exist amongst Malaysian children, the Nutrition Society of Malaysia continues to focus on promoting healthy eating and active living amongst children. It is therefore pertinent that the 26th Annual Scientific Conference of the NSM focuses on “Healthy children, healthier nation”. This is intended to bring about greater awareness of child nutrition to all stakeholders (government, industry, professional organisations, consumer bodies and the public). It is a call for all stakeholders to collaborate in promoting healthier Malaysian children.

Friday, January 21, 2011

20 Hour Breastfeeding Course @ Hospital Likas


Berkampung di Hospital Wanita & Kanak-kanak Sabah a.k.a Hospital Likas selama 3 hari untuk kursus pengurusan laktasi 20 jam adalah sangat best..=) sungguh informatif & penceramah yg best...=)

yg paling best, dapat markah paling tinggi masa post test haha...=)

yeahhh...im looking for 40H course plak haha..=)

majulah breastfeeding untuk membentuk generasi cemerlang & gemilang..=)


Kesihatan: Demam akibat berhujan malam2 di KK huhu...=(

Sunday, January 2, 2011

1.1.11 - my 1st January at Sabah..=)

1.1.11 a.k.a 1 Jan 2011....berada di Sabah merupakan satu pengalaman yang x dapat di lupakan..=) tiada lagi sambutan di taman tasik titiwangsa bersama2 mygal...=( huhu...Hidup mesti diteruskan....!!!!manatau rezki ALLAH berikan mygal kerja di Sabah juga..hehe...who knows 1 day it can b happen hehe...=)

1 Jan 2011, aku ke Kota Kinabalu (KK) bersama shahir....plan nak ambil bas pukul 8 tp apakandaya bas pukul 9 je available hehe....mcm biasa, aku g KK naek bas Tung Ma..=)

Shahir yg dok posing depan kaunter Tung Ma...sori bro..sumandak dalam tuh gagal kelihatan hehe..=D

Dalam 2 jam sampailah kami di Lok Kawi & tunggu jimbet datang amek naek sa-v nya then terus ke 1Borneo...=) yup, mmg tujuan utama aku ke KK adalah utk ke 1B...haha....aku ngan shahir plan kalu jimbet x join, ingat mau naek shuttle bus ke sana...(ala2 desperate gile aku nk g sana hehe)

boleh plak layan karok kat k-bok 1B....2 jam plak tuh haha....tema kali nie...lagu zaman beliau-beliau nie haha...=) jadi faktor penting masih ada suara walaupon berabis mengkarok haha...=D


chantek gak wallpaper k-box nie eh..hehe..=)


Lepas berjam2 dok dlm 1B, kami g pantai dalam UMS haha....1st time kot aku tgk U ada laut haha....=) mulalah feeling2 buat video clip lagu rock kapak haha....

kat atas jeti yg ada kat laut pesisir UMS nie hehe..=)
haaaaaaa....nie lah yg aku maksudkan....bergambar dalam feeling buat video clip lagu rock kapak haha...=)

Abes je melepak kat Laut Pesisir UMS (sesuka ati je aku bg nama haha...) kami ke rumah Jimbet...& then bermalam di sana...thankiu famili hana yg memberikan kami tempat untuk berteduh hehe..=D

Aktiviti menarikkk new year..!!!!!! BBQ...nyum..nyum....nyummm....hehe....ada lamb, pari & sayap....=) mcm biasa...aku layan lamb ngan pari...sayap lupalak aku nk makan haha...=)

Jimbet yg sedang berBBQ then makan....hehe....=p



 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL