carian @ nandotcom

Thursday, September 27, 2012

Riang Ria Mandi Manda Kali Ke-2 di Sabah

G mandikan brader ni...baru ensem nk g kk hehe...=)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, September 3, 2012

Percutian Bajet Ke Kuching 3D2N...=)

Hahahahaha....

Poyo sgt tajuk post hehe....

But its true...

Memang plan dah lama nak g kuching time merdekaraya ni.

Tiket kapal terbang BKI-KCH-BKI = RM55
Tune Hotel (double room) = RM34.80
Total=RM89.80

Worth it right haha....=)

Travel sorg2 ni cool juga aku rasa....daripada plan nk makan tidur makan tidur kat hotel & lepak kat waterfront sekali elok masa beratur kat KKIA jumpa boss JKNS...=) sembang punya sembang sekali duduk pon sebelah2 haha....touchdown kat KCH boss bawa aku g makan then g check in hotel. Esoknya amek aku g umah dia utk lunch & arini amek aku kat hotel dan g airport sama2...=)

Biasala aku...kalau g kch, kek lapis kompem bawa balik haha...beli ikan terubuk masin member ngan shopping kat parkson haha....mcmla kat kk xda parkson hehe.

Bagi aku duduk kat Tune Hotel Waterfront Kuching ni best sbb dekat ngan waterfront, topspot, riverside shopping complex, pullman shopping complex. Lokasi dia senang je nak g seberang nk beli kek lapis mira ngan dayang salhah. Keluar hotel pusing kanan turun susur jalan ke bawah. Lintas jalan raya. Amek perahu kat jeti area situ haha...=)

Orite...next time mana plak aku nk g eh...?? Hehe....


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL