carian @ nandotcom

Wednesday, June 4, 2014

Dengan Siapa Saya Haram Bersalam dan Bercampur


Tazkirah: Dengan Siapa Saya Haram Bersalam dan Bercampur

Suami:


Isteri:


Sumber Ilustrasi: Facebook

2 comments:

Time Traveller said...

Waaa info sangat berguna ni.. nak save picture ni boleh tak :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/06/pekasam-di-gerik-laksa-pokok-limau-di.html

Mr. H said...

Salam Perkenalan

haha...

ambil kat fb then tepek kat sini je afif.

Thanks datang sini.

Selalu jadi silent reader kat travel my way hihiiii

actly sini dah tak berapa berseri sebab ada yang lebih berseri... jemput datang ke http://h2diary.blogspot.com/

Thanksss.

 

nandotcom | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL